Arbeidstraining klas 3

 | Arbeidstraining klas 3 | Het nieuws van ISW | Nieuws | Over onze school
Gepubliceerd op: 23 november 2020

Sinds de start van dit schooljaar lopen leerlingen uit de derde klas van het Westland Praktijkcollege wekelijks groepsstage bij een aantal bedrijven in Westland.

De leerlingen van ISW Westland Praktijkcollege leren bij deze gastbedrijven meer over werken in het algemeen. Hoe zit een bedrijf in elkaar, wat kun je binnen een bedrijf doen en hoe gedraag ik mij op het werk? Allerlei basisvaardigheden die zij opdoen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Een mooi voorbeeld is Govert, een leerling die stage loopt bij kringloopwinkel 'De Recycling'. Govert keek de afgelopen weken mee bij het maken van de fietsen en is hier erg enthousiast door geworden. Vandaag bracht hij zelfs zijn eigen fiets mee om te maken. Hij wordt er steeds handiger in!

Wekelijks zijn deze leerlingen terug te vinden bij: 
SolarNRG, kringloopwinkel 'De Recycling', Manege El Sham & Pligt Professionals B.V. Maar we zijn nog steeds op zoek naar nog een bedrijf waar een groepje leerlingen een dagdeel werkzaamheden kan uitvoeren. Ziet u misschien mogelijkheden in uw bedrijf? Neem dan contact op met [email protected].

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Koningsdag

27 april
Koningsdag is op 27 april 2024.
Lees meer …

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Pinksteren

19 mei
Pinksteren is op zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda