Digitale Vaardigheden

 | Digitale Vaardigheden | Het nieuws van ISW | Nieuws | Over onze school
Gepubliceerd op: 31 oktober 2023

In een wereld waar de digitale draden door bijna alles heen lopen, is het superbelangrijk om hier een beetje behendig in te worden. Gelukkig hebben we hier op school een speciaal vak voor.

Tijdens de lessen Digitale Vaardigheden gaan de leerlingen aan de slag met allerlei digitale gadgets en duiken we in de wereld van het internet. Van het leren over veilig surfen op het web, tot het maken van creatieve projecten op de computer. Het is niet alleen nuttig, maar ook superleuk! De leerlingen leren de kracht van technologie, en hoe ze het kunnen gebruiken om hun ideeën tot leven te brengen.

En wat nog mooier is? De vaardigheden die ze hier leren, zijn niet alleen voor nu handig, maar bereiden ze ook voor op een toekomst in een digitale wereld. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze online kunnen samenwerken met anderen, handig voor later!

Dit vak is een mix van leren, ontdekken, en plezier maken. En we zijn elke les weer enthousiast om te zien hoe onze leerlingen groeien in hun digitale vaardigheden. Het is geweldig om te zien hoe ze steeds handiger worden en nieuwe dingen ontdekken.

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Zomervakantie

20 juli
De zomervakantie begint op maandag 15 juli 2024.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda