Leerlingen runnen buurtrestaurant

 | Leerlingen runnen buurtrestaurant | Het nieuws van ISW | Nieuws | Over onze school
Gepubliceerd op: 14 januari 2019

Eén keer per maand kun je in ons buurtrestaurant je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Het restaurant van de Lage Woerd wordt volledig gerund door 3de klas stagiaires. Samenwerken, kwaliteit leveren en het werken volgens een strak schema zijn enkele uitdagingen waar onze leerlingen op zo'n avond voor komen te staan. Begeleidt door de docenten van zorg en welzijn heten de leerlingen de gasten welkom, maken zij alle gerechten zelf en serveren ze alles uit. Een activiteit die, naast alle uitdagingen, genoeg ruimte biedt voor het ervaren van plezier en succes in het leren van nieuwe dingen.

Het is mogelijk een plekje te reserveren  via www.bijmekaar.nl of via het administratiekantoor van ISW Lage Woerd, telefoon 0174 615310. Wilt u meer informatie, dan kunt u vragen naar Olaf Storm

. De inloop is vanaf 17.00 uur, het diner start om ongeveer 17.30 uur. De leerlingen van ISW Lage Woerd zien er naar uit om voor u te koken!

Voor de leerlingen van 3A was het de laatste keer. Zij kijken terug op een geslaagde periode. Komende maanden is klas 3B aan de beurt. 

‹ Terug naar overzicht