Het nieuws van ISW

05-03 ISWeetje #6

Het ISWeetje van de maand februari staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

01-02 Benoeming directeur ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd

Wij zijn verheugd om te kunnen berichten dat we een nieuwe directeur gevonden hebben voor ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd. Met een positief advies van de benoemingsadviescommissie heeft de regiodirecteur Geert Millekamp met ingang van 1 april 2019 mevrouw Caroline Menheer benoemd als directeur.

Lees meer …

01-02 ISWeetje #5

Het ISWeetje van de maand januari staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

14-01 Leerlingen runnen buurtrestaurant

Eén keer per maand kun je in ons buurtrestaurant je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Het restaurant van de Lage Woerd wordt volledig gerund door 3de klas stagiaires. Samenwerken, kwaliteit leveren en het werken volgens en strak schema zijn enkele uitdagingen waar onze leerlingen op zo'n avond voor komen te staan. Begeleidt door de docenten van zorg en welzijn heten de leerlingen de gasten welkom, maken zij alle gerechten zelf en serveren ze alles uit. Een activiteit die, naast alle uitdagingen, genoeg ruimte biedt voor het ervaren van plezier en succes in het leren van nieuwe dingen. Het is mogelijk een plekje te reserveren via www.bijmekaar.nl of via het administratiekantoor van ISW Lage Woerd, telefoon 0174 615310. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de coördinator/docent Olaf Storm via 06 14482838. De inloop is vanaf 17.00 uur, het diner start om ongeveer 17.30 uur. De leerlingen van ISW Lage Woerd zien er naar uit om voor u te koken! Voor de leerlingen van 3A was het de laatste keer. Zij kijken terug op een geslaagde periode. Komende maanden is klas 3B aan de beurt.

Lees meer …

23-12 ISWeetje #4

Het ISWeetje van de maand december staat online.

Lees meer …

20-12 Kerstwens van de leerlingen

Kerstwens van de leerlingen

Lees meer …

14-12 Open huis 30 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 organiseert ISW Lage Woerd een Open Huis. Tijdens ons Open Huis kun je samen met je ouders/verzorgers de sfeer komen proeven! Je kunt rondlopen in de lokalen, de kantine, de kas, de gymzaal en in nog veel meer ruimtes. Docenten beantwoorden jouw vragen en leerlingen vertellen je hoe het er nu echt bij ons aan toegaat. Van te voren krijg je een bepaalde route die je door onze school kan lopen. Ook zijn er hapjes en drankjes en kan je verschillende activiteiten doen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Het Open Huis is van 19:00 tot 21:00. Het adres is Lage Woerd 2 in Naaldwijk.

Lees meer …

14-12 Kerstfeest 20 december

Op donderdag 20 december vieren we het Kerstfeest bij ons op school. Alle leerlingen volgen die dag een minirooster en zijn dus uiterlijk vanaf 13.30 uur vrij. Om 17.30 uur moeten ze dan weer op school zijn. We beginnen dan met een kerstdiner in de eigen klas. Daarna hebben we een gezamenlijk Kerstgala. De kledingstijl / dresscode voor dit Kerstgala is “Feestelijk”. Het programma ziet er als volgt uit: 17.30 uur verzamelen in het eigen mentorlokaal 17.45 – 19.00 uur kerstdiner in de klas 19.00 -- 22.00 uur kerstgala (met diverse activiteiten: disco, film, spelletjes) Het kerstdiner vindt plaats in een buffetvorm. Aan uw zoon/dochter wordt door de mentor gevraagd een gerechtje te maken voor 4 à 5 personen. Als iedere leerling dat doet, is er genoeg te eten voor elke leerling in de klas. Voor borden, bestek en bekers zorgt de school.

Lees meer …

15-10 Flessenactie Sulawesi en WOSradio

Al een paar dagen zijn de leerlingen van ISW Lage Woerd lege flessen aan het verzamelen. In de aula staan 2 grote kratten. De kratten zijn gesponsord door de Jumbo. In de kratten kunnen de flessen in worden gedaan. De leerlingen hebben hier tot de herfstvakantie de tijd voor. Tot nu toe hebben we al aardig wat flessen, maar hoe meer flessen, hoe beter! Daarnaast zijn we benaderd door WOS-radio. Mevrouw van der Meer en Mevrouw van Honschoten komen vanmiddag rond kwart over 4 op de radio. We hopen met z'n allen zoveel mogelijk geld op te halen voor Sulawesi.

Lees meer …

03-09 ESF-subsidie

De gemeente Den Haag heeft voor de PrO/vso-scholen, gevestigd in de arbeidsmarktregio Haaglanden, ESF-subsidie aangevraagd onder de projectnaam “Arbeidstoeleiding PRO-vso Haaglanden”. Middels deze ESF-subsidie wil de -coördinerende- gemeente Den Haag faciliteren dat de PrO/vso-scholen extra middelen kunnen investeren in arbeidstoeleiding en duurzame arbeidsinpassing/ -participatie van leerlingen in de schooljaren 2016-2017, 2017-2018 en 2018-2019.

Lees meer …