Het nieuws van ISW

14-12 Open huis 30 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 organiseert ISW Lage Woerd een Open Huis. Tijdens ons Open Huis kun je samen met je ouders/verzorgers de sfeer komen proeven! Je kunt rondlopen in de lokalen, de kantine, de kas, de gymzaal en in nog veel meer ruimtes. Docenten beantwoorden jouw vragen en leerlingen vertellen je hoe het er nu echt bij ons aan toegaat. Van te voren krijg je een bepaalde route die je door onze school kan lopen. Ook zijn er hapjes en drankjes en kan je verschillende activiteiten doen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Het Open Huis is van 19:00 tot 21:00. Het adres is Lage Woerd 2 in Naaldwijk.

Lees meer …

14-12 Kerstfeest 20 december

Op donderdag 20 december vieren we het Kerstfeest bij ons op school. Alle leerlingen volgen die dag een minirooster en zijn dus uiterlijk vanaf 13.30 uur vrij. Om 17.30 uur moeten ze dan weer op school zijn. We beginnen dan met een kerstdiner in de eigen klas. Daarna hebben we een gezamenlijk Kerstgala. De kledingstijl / dresscode voor dit Kerstgala is “Feestelijk”. Het programma ziet er als volgt uit: 17.30 uur verzamelen in het eigen mentorlokaal 17.45 – 19.00 uur kerstdiner in de klas 19.00 -- 22.00 uur kerstgala (met diverse activiteiten: disco, film, spelletjes) Het kerstdiner vindt plaats in een buffetvorm. Aan uw zoon/dochter wordt door de mentor gevraagd een gerechtje te maken voor 4 à 5 personen. Als iedere leerling dat doet, is er genoeg te eten voor elke leerling in de klas. Voor borden, bestek en bekers zorgt de school.

Lees meer …

15-10 Flessenactie Sulawesi en WOSradio

Al een paar dagen zijn de leerlingen van ISW Lage Woerd lege flessen aan het verzamelen. In de aula staan 2 grote kratten. De kratten zijn gesponsord door de Jumbo. In de kratten kunnen de flessen in worden gedaan. De leerlingen hebben hier tot de herfstvakantie de tijd voor. Tot nu toe hebben we al aardig wat flessen, maar hoe meer flessen, hoe beter! Daarnaast zijn we benaderd door WOS-radio. Mevrouw van der Meer en Mevrouw van Honschoten komen vanmiddag rond kwart over 4 op de radio. We hopen met z'n allen zoveel mogelijk geld op te halen voor Sulawesi.

Lees meer …

03-09 ESF-subsidie

De gemeente Den Haag heeft voor de PrO/vso-scholen, gevestigd in de arbeidsmarktregio Haaglanden, ESF-subsidie aangevraagd onder de projectnaam “Arbeidstoeleiding PRO-vso Haaglanden”. Middels deze ESF-subsidie wil de -coördinerende- gemeente Den Haag faciliteren dat de PrO/vso-scholen extra middelen kunnen investeren in arbeidstoeleiding en duurzame arbeidsinpassing/ -participatie van leerlingen in de schooljaren 2016-2017, 2017-2018 en 2018-2019.

Lees meer …

07-11 ISW.tv is live!

Leerlingen maken vlogs om de school te laten zien.

Lees meer …

03-11 Leerlingen runnen buurtrestaurant

Binnenkort openen wij een nieuwe locatie van 'Bij Mekaar'.

Lees meer …

Agenda

Herfstvakantie

19 oktober
De herfstvakantie begint op maandag 19 oktober
Lees meer …

Kerstvakantie

21 december
De kerstvakantie begint op maandag 21 december 2020
Lees meer …

Oriëntatiemiddag

11 januari
Vandaag is de oriëntatiemiddag en volg je korte lesjes bij ons op school.
Lees meer …

Oriëntatiemiddag

12 januari
Vandaag is de oriëntatiemiddag en volg je korte lesjes bij ons op school.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda