Het nieuws van ISW

09-07 Strandles klas 3

Met de tropische temperatuur van een aantal weken geleden,

Lees meer …

30-06 Geslaagd...? Check @alumnisw

Yes.....! Je bent geslaagd en je hebt je diploma in the pocket!

Lees meer …

30-06 Word jij onze nieuwe docent Sport & Bewegen?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging....?

Lees meer …

25-06 Maatschappelijke Stage

Deze week krijgen alle tweedejaars leerlingen die een Maatschappelijke Stage hebben gelopen een certificaat.

Lees meer …

27-05 De corona-afspraken op de Lage Woerd

Vanaf dinsdag 2 juni komen onze leerlingen weer op school....

Lees meer …

18-05 Word jij onze nieuwe 'Trajectgroep Begeleider'.......?

Lees meer …

29-04 Gang van zaken na de meivakantie...

Zoals u vorige week waarschijnlijk heeft gehoord, blijven de scholen voor voortgezet onderwijs voor leerlingen nog dicht tot 1 juni. Zo ook onze school.

Lees meer …

15-03 Sluiting scholen 16 maart tot 6 april

Vandaag heeft het kabinet bekend gemaakt dat scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang vanaf maandag 16 maart 2020 sluiten. De sluiting zal vooralsnog gelden tot en met 6 april 2020. Dit is een uitzonderlijke periode met veel onzekerheid. De maatregelen rond het coronavirus raken ons allen.

Lees meer …

09-03 Coronavirus

Op onze school zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne, en dat we alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers. Ook houden we nauw contact met andere organisaties zoals de kinderopvang en organisaties die mede ons gebouw gebruiken. We vragen u als ouder om de gezondheid van uw kind goed in de gaten te blijven houden en de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. We vragen u ook om de school op de hoogte te brengen als er sprake van is dat uw kind door de GGD getest wordt op het coronavirus.

Lees meer …

02-03 ISWeetje #6

Het ISWeetje van de maand februari staat online. Met onze maandelijkse nieuwsbrief ISWeetje houden we leerlingen en ouders op de hoogte van alle activiteiten in en om de school. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …