Het nieuws van ISW

10-04 Fort 1881

De eerste klassen brengen in het kader van het thema "Tweede Wereldoorlog" een bezoek aan bunker Bremen in Hoek van Holland. Tijdens een rondleiding wordt uitgelegd wat dit fort/gebied heeft betekend voor Nederland sinds de bouw eind negentiende eeuw en welke functies het heeft gehad tot nu toe. De periode 1940-1945 komt ook uitgebreid aan bod.

Lees meer …

09-04 Londen 2019

Op 09 april zijn de leerlingen van VC2 in het kader van internationalisering naar Londen afgereisd. Ze gaan met de boot richting Engeland en in Londen gaan ze verschillende activiteiten doen. De reis duurt tot 12 april 2019.

Lees meer …

01-04 ISWeetje #7

Het ISWeetje van de maand maart staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

27-03 DOEN-uren

Dinsdag 18 maart, 25 maart, 2 april, 9 april en 16 april hebben alle leerlingen van VC 1, VC 2, PrO 1 en PrO 2 DOEN-uren. De Doen-uren starten het eerste uur. De leerlingen hebben zich vooraf ingeschreven en hebben uit veel leuke activiteiten kunnen kiezen. Zo kunnen de leerlingen bv. robots bouwen, aan krachtsport doen, de Franse taal leren, 3D-printen, koken en nog veel meer!

Lees meer …

05-03 ISWeetje #6

Het ISWeetje van de maand februari staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

01-02 Benoeming directeur ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd

Wij zijn verheugd om te kunnen berichten dat we een nieuwe directeur gevonden hebben voor ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd. Met een positief advies van de benoemingsadviescommissie heeft de regiodirecteur Geert Millekamp met ingang van 1 april 2019 mevrouw Caroline Menheer benoemd als directeur.

Lees meer …

01-02 ISWeetje #5

Het ISWeetje van de maand januari staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

14-01 Leerlingen runnen buurtrestaurant

Eén keer per maand kun je in ons buurtrestaurant je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Het restaurant van de Lage Woerd wordt volledig gerund door 3de klas stagiaires. Samenwerken, kwaliteit leveren en het werken volgens en strak schema zijn enkele uitdagingen waar onze leerlingen op zo'n avond voor komen te staan. Begeleidt door de docenten van zorg en welzijn heten de leerlingen de gasten welkom, maken zij alle gerechten zelf en serveren ze alles uit. Een activiteit die, naast alle uitdagingen, genoeg ruimte biedt voor het ervaren van plezier en succes in het leren van nieuwe dingen. Het is mogelijk een plekje te reserveren via www.bijmekaar.nl of via het administratiekantoor van ISW Lage Woerd, telefoon 0174 615310. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de coördinator/docent Olaf Storm via 06 14482838. De inloop is vanaf 17.00 uur, het diner start om ongeveer 17.30 uur. De leerlingen van ISW Lage Woerd zien er naar uit om voor u te koken! Voor de leerlingen van 3A was het de laatste keer. Zij kijken terug op een geslaagde periode. Komende maanden is klas 3B aan de beurt.

Lees meer …

23-12 ISWeetje #4

Het ISWeetje van de maand december staat online.

Lees meer …

20-12 Kerstwens van de leerlingen

Kerstwens van de leerlingen

Lees meer …

Agenda

Herfstvakantie

19 oktober
De herfstvakantie begint op maandag 19 oktober
Lees meer …

Kerstvakantie

21 december
De kerstvakantie begint op maandag 21 december 2020
Lees meer …

Oriëntatiemiddag

11 januari
Vandaag is de oriëntatiemiddag en volg je korte lesjes bij ons op school.
Lees meer …

Oriëntatiemiddag

12 januari
Vandaag is de oriëntatiemiddag en volg je korte lesjes bij ons op school.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda