Het nieuws van ISW

09-04 Londen 2019

Op 09 april zijn de leerlingen van VC2 in het kader van internationalisering naar Londen afgereisd. Ze gaan met de boot richting Engeland en in Londen gaan ze verschillende activiteiten doen. De reis duurt tot 12 april 2019.

Lees meer …

01-04 ISWeetje #7

Het ISWeetje van de maand maart staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

27-03 DOEN-uren

Dinsdag 18 maart, 25 maart, 2 april, 9 april en 16 april hebben alle leerlingen van VC 1, VC 2, PrO 1 en PrO 2 DOEN-uren. De Doen-uren starten het eerste uur. De leerlingen hebben zich vooraf ingeschreven en hebben uit veel leuke activiteiten kunnen kiezen. Zo kunnen de leerlingen bv. robots bouwen, aan krachtsport doen, de Franse taal leren, 3D-printen, koken en nog veel meer!

Lees meer …

05-03 ISWeetje #6

Het ISWeetje van de maand februari staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

01-02 Benoeming directeur ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd

Wij zijn verheugd om te kunnen berichten dat we een nieuwe directeur gevonden hebben voor ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd. Met een positief advies van de benoemingsadviescommissie heeft de regiodirecteur Geert Millekamp met ingang van 1 april 2019 mevrouw Caroline Menheer benoemd als directeur.

Lees meer …

01-02 ISWeetje #5

Het ISWeetje van de maand januari staat online. Wilt u de vorige ISWeetjes lezen? Deze vindt u onder het kopje 'Over onze school'.

Lees meer …

14-01 Leerlingen runnen buurtrestaurant

Eén keer per maand kun je in ons buurtrestaurant je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Het restaurant van de Lage Woerd wordt volledig gerund door 3de klas stagiaires. Samenwerken, kwaliteit leveren en het werken volgens en strak schema zijn enkele uitdagingen waar onze leerlingen op zo'n avond voor komen te staan. Begeleidt door de docenten van zorg en welzijn heten de leerlingen de gasten welkom, maken zij alle gerechten zelf en serveren ze alles uit. Een activiteit die, naast alle uitdagingen, genoeg ruimte biedt voor het ervaren van plezier en succes in het leren van nieuwe dingen. Het is mogelijk een plekje te reserveren via www.bijmekaar.nl of via het administratiekantoor van ISW Lage Woerd, telefoon 0174 615310. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de coördinator/docent Olaf Storm via 06 14482838. De inloop is vanaf 17.00 uur, het diner start om ongeveer 17.30 uur. De leerlingen van ISW Lage Woerd zien er naar uit om voor u te koken! Voor de leerlingen van 3A was het de laatste keer. Zij kijken terug op een geslaagde periode. Komende maanden is klas 3B aan de beurt.

Lees meer …

23-12 ISWeetje #4

Het ISWeetje van de maand december staat online.

Lees meer …

20-12 Kerstwens van de leerlingen

Kerstwens van de leerlingen

Lees meer …

14-12 Open huis 30 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 organiseert ISW Lage Woerd een Open Huis. Tijdens ons Open Huis kun je samen met je ouders/verzorgers de sfeer komen proeven! Je kunt rondlopen in de lokalen, de kantine, de kas, de gymzaal en in nog veel meer ruimtes. Docenten beantwoorden jouw vragen en leerlingen vertellen je hoe het er nu echt bij ons aan toegaat. Van te voren krijg je een bepaalde route die je door onze school kan lopen. Ook zijn er hapjes en drankjes en kan je verschillende activiteiten doen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Het Open Huis is van 19:00 tot 21:00. Het adres is Lage Woerd 2 in Naaldwijk.

Lees meer …

Agenda

Hemelvaart

26 mei
Hemelvaart is op donderdag 26 en vrijdag 27 mei
Lees meer …

Hemelvaart

27 mei

ISWeetje 8

03 juni

Pinksteren

05 juni
Pinksteren is op zondag 5 en maandag 6 juni
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda